Επιστροφές

  1. Αρχική
  2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον το προϊόν είναι στην αρχική του συσκευασία και σε άριστη κατάσταση μαζί με τα συνοδευτικά του έγγραφα (απόδειξη αγοράς, δελτίο αποστολής κλπ). Επιστροφές ή αλλαγές δεν γίνονται δεκτές σε αποστειρωμένα προϊόντα ή σε είδη που απαιτούν ειδικές συνθήκες φύλαξης (π. χ ψύξη) για λόγους υγιεινής και προστασίας της υγείας .

 

Στην περίπτωση επιστροφής ενός μη ελαττωματικού προϊόντος ή την αντικατάσταση του με άλλο προϊόν, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.

Μετά την επιστροφή του προϊόντος, είτε θα σας επιστραφεί -εντός 14 εργάσιμων ημερών- το χρηματικό αντίτιμο με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή, είτε θα παραμείνει το ποσό ως πιστωτικό στον λογαριασμό σας για μελλοντική αγορά ή μπορείτε να επιλέξετε ένα άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας καταβάλλοντας την σχετική διαφορά. 

 

Εάν επιθυμείτε κάποια αλλαγή μπορείτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2104172501 ή στέλνοντας email στο info@dimoral.gr για την επιστροφή / αλλαγή που θέλετε να προβείτε.